MOJA PRIČA

Voli što radiš, radi što voliš

Moje ime je Blaženka, osnovala sam Holistički Wellness Centar jer sam željela ponuditi novi pristup radu i klijentu. U kontaktu sam sa ljudima kroz ovaj posao već više od 30 godina, to iskustvo me dovelo do koncepta koji sada nudim svojim klijentima. A to je rad na svim nivoima, holistički pristup svakom zahtjevu, bez obzira koja nam je početna smjernica, želim svakome tko dođe na tretman približiti sveobuhvatni pogled na ljudsko tijelo i njegov bitak. Radim na svjesnosti o povezanosti tijela, uma i emocija i to se pokazalo kao vrlo učinkovita metoda rješavanja problema sa kojima se klijenti javljaju. Veselim se svakom susretu jer najviše volim kad pred mojim očima nastaje napredak i boljitak u svakom pogledu.

Što naši klijenti kažu o nama :

" Blaženku poznajem više od 20 godina. U tom razdoblju ona je usvojila putem dodatne edukacije mnoge tehnike koje ne spadaju u klasično obrazovanje o masaži. Skupivši veliko saznanje o ljudskom tijelu ona svojim iskustvom i intuicijom vrlo pronicljivo osjeća individualne potrebe svojih klijenata. Zbog toga se njezini tretmani nikad ne ponavljaju. Mogla bih se pjesnički izraziti: Blaženka se rukama razgovara s našim tijelima, podstiče ga, kroti ako treba, diže nam raspoloženje i često dodiruje dušu."

Avenka Žurić

”Gospođa Blaženka me svaki put dočeka s osmijehom na licu. Atmosfera je ugodna, topla. U pozadini se čuje opuštajuća glazba koju prate pokreti ruku za vrijeme masaže. Nekada zaboravim napomenuti što me muči, no gospođa Blaženka to s lakoćom detektira i usmjeri pažnju na taj dio tijela. U kombinaciji svega navedenoga stvara se osjećaj harmonije. Osjećaj za vrijeme masaže je neopisiv, to jednostavno morate doživjeti! Nakon masaže se osjećam opušteno i smireno. S vremena na vrijeme dobijem savjet kojim pokretima i vježbama olakšati osjećaj napetosti u mišićima. Često znam reći kako gospođa Blaženka ima čarobne ruke, a svakom novom susretu se uvijek veselim."

Toplo peporučam!

Adriana Š. (30)

”Whenever I'm in Zagreb I visit Holistic Wellness Centar O3. I have been going to Blaženka for a massage and facial for a number of years and have always found her to be highly competent and exceptionally understanding of my personal needs. I recommend her wholeheartedly!"

Nicki from London

Imate pitanje za nas? Javite se :

HOLISTIČKI WELLNESS CENTAR O3

Medulićeva 18 A

ZagrebRadno Vrijeme :


Ponedjeljak, Srijeda, Četvrtak
13-20

Utorak, Petak

09-15

Subota

09-14

Nedjeljom ne radimoKontakt :

+385 91 514 2155
infohwco3@gmail.com